Advies & Tips –
Direct vrijblijvend advies

Een mooi geschilderd huis zorgt voor wooncomfort, meer woongenoot en woonplezier!

Over Ons

Restauratie & Schilderwerken Kamperdijk - Schilder Specialist

Wij zijn uw ambachtelijke schilder specialist voor al uw schilderwerken. U kunt gerust al uw vragen aan ons stellen met betrekking tot restauratie, schilderwerken- schilderklussen en/of projecten uitbesteden.

Wij zijn gespecialiseerd in vastgoed onderhoud, woning verduurzaming en restauratiewerk monumentale erfgoed panden- historische gebouwen en schilderwerken onderhoud.

Visie & Missie

Toewijding, Kwaliteit, Betrouwbaarheid, Innovatie, Duurzaamheid

Het wooncomfort vergroten, het thuisgevoel creëren en het woonplezier verhogen, dat is ons missie en prioriteit. Als Schilder Specialist- Vakschilder, we zijn er voor particulieren, bedrijven, vastgoed-verhuur, woningbouwcorporaties, monumentale erfgoed- panden en historische gebouwen. Wij maken gebruik van kennis- ervaring in ambachtelijke schildertechnieken en milieuvriendelijke duurzame oplossingen.

Schilderwerken Uitbesteden? Restauratiewerk- huis/kantoor opknappen uitbesteden? U kunt ons snel en gemakkelijk inschakelen. Heeft u nog vragen over onze diensten of wilt u een offerte opvragen?

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten- producten of voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Het Woongenoot en Wooncomfort: is onze prioriteit!

Kamperdijk Restauratie & Schilderwerken is een duurzaam bedrijf met een lange rijke- inspirerende geschiedenis en gespecialiseerd in Restauratiewerk- Schilderwerken, Renovatie, Verbouwing en Woning Verduurzamen. 

Wij prijzen en waarderen onze klanten voor het vertrouwen in onze diensten. 

schilderwerk_trap-schilderen-restauratie
houtwerk_restauratie_deur schilderen_monument_mq

Schilder Specialist Kamperdijk blinkt uit in restauratiewerk- decoratiewerk en schilderwerken waar specialistisch vakmanschap voorop staat.

Het woongenot van de klant is onze prioriteit.

Wij werken in vastgoed onderhoud, woning verduurzaming, verbouwing en restauratie van monumentale erfgoed panden- historische gebouwen.

Als professionele vakschilder we zijn er voor alle soorten schilderwerken werkzaamheden van particulieren, bedrijven, vastgoed- woning verhuur,  monumentale erfgoed-panden en historische gebouwen. 

Wij helpen klanten de juiste keuzes maken en het overzicht- focus behouden over het project. Daarom denken we graag mee met het “Stappenplan”.

Onze aanpak is erop gericht om de klant zoveel mogelijk zorg uit handen te nemen om het project te laten slagen.

Samen zorgen we ervoor dat uw eigen project slaagt en aan alle eisen voldoet.

Stel gerust al uw vragen aan de Schilder Specialist, over huis schilderen binnen en buiten, monumentale erfgoed- panden/historische gebouwen schilderen, verbouwing en woning verduurzamen. 

schilderspecialist_kozijn-schilderen-raam

klanten reviews

Wat Klanten Zeggen Over Onze Diensten?

standocs-home-testi-1

Sterk aanbevolen | Ik heb het gedaan: mijn huis laten schilderen!

Wow, ik ben weer verliefd op mijn huis. Wat...heerlijk zeg, geen STRESS geen GEDOE en mijn huis ziet er fantastisch uit! Ik vond deze schilder op advies van vrienden (die in vastgoed zitten). Ik kan iedereen deze schilder aanbevelen.
Leon van den Zoetewijn
10 Februari 2024
standocs-home-testi-2

Indrukwekkende Kwaliteit - Mijn wooncomfort is terug

Alles is precies en netjes naar wens geschilderd, zoals ik in gedacht had. De trap, de kozijnen en de deuren zijn erg mooi geschilderd, heerlijk- verfrissend! Het resultaat is echt geweldig. Ik geef een dikke 10 en 5 sterren waard.
Barbara Dionisius
6 Juli 2023
standocs-home-testi-3

De service is uitstekend | Kantoor schilderklussen uitbesteden

Bij Restauratie en Schilderklussen, wij kiezen opnieuw voor Kamperdijk Schilderwerken! Wow...ons kantoor is mooi opgeknapt. Het is weer lekker comfortabel op het kantoor, prettig om in te werken. Wij genieten nu meer en meer van onze mooie werkomgeving.
Johan van Spiegel
11 Maart 2024